Om os

Mirko Accounting er en nyetableret fra april 2019. På trods af at vi er en meget ung virksomhed, har vi mange års erfaring fra private og offentlige virksomheder. Vi vil altid give dig den sikkerhed og viden, du har brug for, så din virksomhed kan udvikle sig bedst muligt. Vi er meget fremtidsorienterede, og vi prøver altid at forudse, hvordan den fremtidige økonomiske og regnskabsmæssige udvikling vil være, så vi kan implementere fremtidssikrede løsninger allerede i dag. Vi vil gøre, hvad der kræves, for at hjælpe dig med at holde styr på din virksomheds regnskab, og vi er tager alle opgaver med et smil, stort som småt.

Miroslav Kovachev

Indehaver og Regnskabschef

Om indehaveren

Jeg har mange års erfaring med regnskab, controling, økonomistyring og rapportering. Mirko Accounting er blevet oprettet med en målsætning, hvis formål er at hjælpe små og mellemstore virksomheder. Jeg er hele tiden orienteret mod digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser ifm. regnskab og afrapportering. Vi har vil være på forkant med udviklingen.

Vi arbejder på alle konventionelle og de moderne sociale medier, som giver os muligheden for at kommunikere med vores kunder på den måde, der passer bedst til kundens behov og vaner. Nøgleordene for os er faglig erfaring, optimale løsninger, dedikerede medarbejdere og ikke mindst at kunderne og vores samarbejdspartnere er i højsædet.