Om os

Mirko Accounting er en nyetableret fra april 2019. På trods af at vi er en meget ung virksomhed, har vi mange års erfaring fra private og offentlige virksomheder. Vi vil altid give dig den sikkerhed og viden, du har brug for, så din virksomhed kan udvikle sig bedst muligt. Vi er meget fremtidsorienterede, og vi prøver altid at forudse, hvordan den fremtidige økonomiske og regnskabsmæssige udvikling vil være, så vi kan implementere fremtidssikrede løsninger allerede i dag. Vi vil gøre, hvad der kræves, for at hjælpe dig med at holde styr på din virksomheds regnskab, og vi er tager alle opgaver med et smil, stort som småt.

Miroslav Kovachev

Indehaver og Regnskabschef

Om indehaveren

Jeg har mange års erfaring med regnskab, controling, økonomistyring og rapportering. Mirko Accounting er blevet oprettet med en målsætning, hvis formål er at hjælpe små og mellemstore virksomheder. Jeg er hele tiden orienteret mod digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser ifm. regnskab og afrapportering. Vi vil altid være på forkant med udviklingen.

Vi arbejder på alle konventionelle og de moderne sociale medier, som giver os muligheden for at kommunikere med vores kunder på den måde, der passer bedst til kundens behov og vaner. Nøgleordene for os er faglig erfaring, optimale løsninger, dedikerede medarbejdere og ikke mindst at kunderne og vores samarbejdspartnere er i højsædet.

Om medarbejderen

Jeg er Denitsa Deshkova og jeg er den nye regnskabsmedarbejder hos Mirko Accounting.

Jeg har færdiggjort min Kontoruddannelsen på NEXT København i januar 2021. Jeg har altid været meget ambitiøs og målrettet. Min perfektionistiske tilgang og detailorientering hjælper mig med at klare mine arbejdsopgaver med succes.

Mit mål er at gøre regnskab og økonomi mere forståeligt for kunderne og være altid hjælpsom med en god rådgivning.

Denitsa Deshkova

Regnskabsassistent

Miroslava Kovacheva

Administrativ medarbejder

Om medarbejderen

Jeg er Miroslava Kovacheva og jeg er den nye administrative medarbejder hos Mirko Accounting.

Jeg er en friskt, smilende og resultorienteret person der står klar til at hjælpe virksomhedens kunder i en hver situation. Mange års erfaring med kommunikation med offentlige institutioner bl. Skattestyrelsen, Gældstyrelsen, kommuner mfl. bidrager til den nemmere løsning af komplekse sager. Arbejdet som tolk fra dansk til bulgarsk har givet mig endnu flere kommunikationsfærdigheder.

Mit mål er at bidrage til virksomhedens høje standarder i kundebetjening og kundetilfredshed.